Toso Horsetrucks

Toso Horsetrucks är distributörer av det belgiska premiumfabrikatet Krismar. Vi har lång erfarenhet av att sälja hästlastbilar på den svenska marknaden och hjälper dig gärna med att hitta den perfekta hästlastbilen.

Toso Horsetrucks

Vi är stolta återförsäljare av Krismar Horsetrucks i Sverige. Tack vare Krismars höga kvalitet och breda produktsortiment av 2-hästars lastbilar för B-körkort har vi en produkt för varje behov.

För mer information och rådgivning – kontakta oss redan idag!

Ännu en snygg referens från Krismar Horsetrucks

Vi inreder ert fordon
utefter era önskemål

Alltid med hästarna
i fokus

Med vår hjälp blir valet enkelt och behovet solklart. Tveka inte att höra av er redan idag för professionell rådgivning.

Vad vi gör

Tävlings Hästar

Rätt häst till rätt ryttare vid rätt tidpunkt skapar förutsättningar för glädje och utveckling.

Träning

Nära samarbete och tät feedback med hjälp i varje del av träningen blir det både roligare och mer utvecklande.

Tävling

Som en del av vårt team har du möjligheten att åka med på förstklassiga tävlingar runt om i Sverige och Europa med full närvaro och support från oss.

Allt började 2019

2019 startades Toso Showjumping men våra erfarenheter har samlats i många år innan dess. Att hitta hästar med potential för internationell hoppning på högsta nivå för att med rätt träning och tålamod se dem utvecklas har länge varit vår kompetens. Nu är det kombinerat med ett unikt träningskoncept för ryttare som vill nå sina drömmars mål.